Rabocup Noord Drenthe
Image default
Dienstverlening

Op weg naar grenzeloos succes met Your Business Online!

Your Business Online heeft een vakkundig, toegewijd en enthousiast team. Als social media bureau weet Your Business Online zich te onderscheiden door de volgende – door het bedrijf zelf zo benoemde – speerpunten:

  • al ruim 1000 klanten;
  • uw doelgroep gericht bereiken;
  • uw eigen social media-expert;
  • tijd en kostenbesparend;
  • profiteer van jarenlange ervaring;
  • per branche gespecialiseerd.

Adverteren op Facebook

Voor een goede online strategie bestaat geen perfecte blauwdruk. Adverteren op Facebook is soms de beste keuze, maar zeker niet altijd. Per opdracht wordt bekeken wat gaat werken en wat niet. Uitgangspunt zijn altijd de targets die jij als opdrachtgever stelt. Een paar voorbeelden: binnen een jaar de omzet verdubbelen, het aantal unieke website-bezoekers per maand laten stijgen met minimaal 25%, de eindejaar- of zomersale onder de aandacht brengen. En ook: een gloednieuwe dienst of een hippe gadget lanceren, een naamsverandering bij een zo groot en breed mogelijk publiek bekendmaken, een complete make-over van een Facebook- of Instagram-pagina, een eigen YouTube-kanaal starten. Soms ligt de focus op één specifiek medium, maar in de meeste gevallen is het slim je te laten zien op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube én Twitter.

Maak gebruik van de expertise van Your Business Online

Social media bureau Your Business Online weet keer op keer succesvolle strategieën op te zetten die een en al creativiteit uitstralen. Er is oog voor alle belangrijke aspecten van de campagne: content, design, video, analyses, verkoop en sales. Dankzij directe lijntjes met de Nederlandse hoofdkantoren van de populaire platforms, is Your Business Online als eerste op de hoogte van trends en updates. Bekende bedrijven die gebruikmaken van de expertise van Your Business Online zijn onder meer De Nederlandse Energie Maatschappij, Van de Valk Hotels, Fit For Free, Jumbo, Jamin, Sligro, Port of Amsterdam, Halfords, Hiswa en PCI.

Your Business Online ook in België

Dat de zaken goed gaan bij Your Business Online blijkt uit het feit dat onlangs een tweede kantoor is geopend en wel over de grens in Antwerpen. Dus als jij ook grensoverschrijdend zaken wilt doen, meld je dan bij Your Business Online België:

Amsterdamstraat 13 | ’t Eilandje Antwerpen

2000 Antwerpen

+3233615755

Gerelateerde artikelen

Voor al uw wasgoed kiest u deze wasserette in Amsterdam

Hoe bouw je kwaliteit keukens?

Holpijp