Rabocup Noord Drenthe
Image default
Electronica en Computers

Een professionele cameramast is de perfecte beveiliging

Bent u op zoek naar goede beveiliging voor uw bedrijventerrein? Dan is een professionele cameramast een goede oplossing. Door een cameramast in te zetten, wordt uw terrein goed beveiligd. Europmast B.V. heeft diverse soorten cameramasten voor iedere locatie. Deze specialist kan er voor u ook diverse accessoires op zetten, zoals inklimbeveiliging, stabilisatieplaten of een cameraopzetstuk. Hierdoor creëert u zelf de ideale beveiliging voor uw terrein. Heeft u nog speciale wensen of een speciaal gebied dat extra beveiligd moet worden? De medewerkers van Europmast B.V. denken graag met u mee.

Een cameramast voor ieder terrein

Behalve voor een bedrijventerrein kunt u een cameramast van Europmast B.V. ook gebruiken voor het beveiligen van andere terreinen. Hierbij kunt u denken aan parkeerplaatsen, winkelcentra, openbare terreinen of misschien wel uw eigen terrein. U kunt zelf kiezen of u gebruik wilt maken van een kantelbare of een vaste cameramast. Wanneer u kiest voor een vaste cameramast, dan kunt u deze zelf eenvoudig omklappen om eventuele aanpassingen aan de camera te doen. Afhankelijk van de grootte van uw terrein kiest u voor de juiste lengte van de mast. U heeft de keuze tussen verschillende lengtes. Kiest u voor een mast van 4, 6, 8, 10 of 12 meter? De cameramasten zijn thermisch verzinkt en robuust uitgevoerd.

Maak de beveiliging van uw terrein compleet

Vindt u het prettig om ook goede verlichting te hebben op uw bedrijventerrein? Europmast B.V. levert naast cameramasten ook terreinverlichting. Op deze manier kunnen uw medewerkers met een veilig gevoel over het terrein lopen wanneer het donker is. De medewerkers van deze specialist luistert naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag voor een oplossing die perfect is voor uw situatie. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u deze specialist met een gerust hart inschakelen. Laat de ongewensten gasten buiten de deur met een professionele cameramast van Europmast B.V.

https://europmast.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Huawei telefoon kopen, iets voor jou?

Haal meer uit uw auto met chiptuning bij een specialist

Waarom zou ik gebruikmaken van een API platform?