Rabocup Noord Drenthe
Image default
Electronica en Computers

Zorg voor een foutloze tijdsregistratie voor uw bedrijf

Als u een betrouwbare oplossing nodig hebt voor de tijdsregistratie in uw bedrijf biedt Easy Secure u de oplossing.  Bij dit bedrijf specialiseert men in identiteitsmanagement en tijdsregistratie door het leveren van een systeem met biometrische registratie. Dit zorgt ervoor dat het risico en de onveiligheid van vergeten of verloren passen verleden tijd wordt. Verder is de nauwkeurigheid van biometrische registratie uiterst hoog, zodat u altijd de juiste tijdsindicatie heeft. Uw HR-afdeling weet zodoende exact hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest. Zo wordt uw planning veel meer inzichtelijk.

Een betrouwbare registratie van gewerkte uren

Een tijdsregistratie moet uiteraard volledig betrouwbaar en nauwkeurig zijn. Hiervoor is enkel biometrische registratie niet voldoende. Voor een optimaal functionerend systeem doet u er verstandig aan om de registratie te laten koppelen aan de overige managementoplossingen in uw beheer. Zo wordt uw planning inzichtelijker, wat ervoor zorgt dat u nog beter kunt bepalen waar u winst kan behalen op efficiëntie. Verder maakt deze werkwijze het eenvoudig om iedereen binnen uw organisatie van de juiste informatie te verschaffen. Een biometrisch registratiesysteem wordt in veel verschillende sectoren ingezet. Zo is het in gebruik bij onder andere supermarkten, ziekenhuizen en campings. Deze kostenbesparende oplossing heeft voordelen voor werkelijk iedere branche!

Biometrische registratie biedt gemak

Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden die Easy Secure biedt op het gebied van identiteitsmanagement, neemt u dan snel contact met hen op. Zodra u uw wensen aan hen doorgeeft gaan zij samen met u op zoek naar een goed passende oplossing. Dankzij de vele koppelingsmogelijkheden met andere systemen is er altijd wel een oplossing te vinden die goed aansluit op uw reeds aangeschafte systemen. Vele tevreden bedrijven gingen u al voor. Zodra u het gemak van biometrie zelf ervaart, merkt u direct hoe groot de voordelen zijn. Dat wilt u toch ook?

https://www.easysecure.nl/