Rabocup Noord Drenthe
Image default
Meubels

Comfortabele zit met sta op stoelen Eindhoven

 

Als u wat extra ondersteuning nodig heeft bij het opstaan uit de stoel is een opsta stoel ideaal. Met behulp van een elektrisch motortje komt de stoel omhoog en kantelt u iets voorover, zodat u makkelijker kunt opstaan. Ook kunt u makkelijker weer in de stoel gaan zitten, zonder dat u in uw stoel ploft.

 

Soorten sta op stoelen Eindhoven

Een sta-op stoel schaft u natuurlijk aan vanwege de functionaliteit, maar deze stoel moet bij voorkeur ook in uw interieur passen. Sta-op-stoelen zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. De stoel kan op maat gemaakt worden, zodat deze de juiste zithoogte heeft en de juiste breedte en diepte. Ook de hoogte van de armleuning en rughoogte wordt aan uw lichaam aangepast. Mocht u rugklachten hebben, dan zijn er ook stoelen die uw rug minder belasten.

Voor een compleet op maat gemaakte sta op stoel kunt u terecht bij Bakers in Eindhoven.

Lager BTW-tarief voor sta op stoelen Eindhoven

Het is goed om te weten dat de Belastingdienst stastoelen rekent tot de hulpmiddelen. Dat betekent dat er over de verkoopprijs een BTW-tarief van 9% wordt berekend, in plaats van het hoge tarief van 21%. 

De stoel moet dan wel met een elektrisch motortje worden aangedreven. Er zijn plannen om het BTW-tarief voor hulpmiddelen eventueel te verhogen. Het is goed om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van een sta op stoel. 

Onder strenge voorwaarden is het zelfs mogelijk sta op stoelen Eindhoven van uw inkomen af te trekken bij uw belastingaangifte. U moet de sta-op-stoel dan voor een ziekte of beperking hebben gekocht, zonder dat het waarde heeft voor andere personen. Daarnaast moet het als compensatie dienen van een elementaire lichaamsfunctie.

Voor persoonlijk advies kunt u de winkel van bakers in Eindhoven bezoeken.