Rabocup Noord Drenthe
Image default
Electronica en Computers

Wat kun je allemaal in een Airfryer doen?

Wat kun je allemaal in een Airfryer doen?

Heb jij voor je verjaardag een Airfryer gekregen, dan is het natuurlijk wel zo leuk dat je hier ook optimaal gebruik van kunt maken. Het grote voordeel aan dit apparaat, is dat je het voor veel meer dingen kunt gebruiken dan alleen het klaarmaken van patat en snacks. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben we een aantal puntje voor je op een rijtje gezet, zodat jij wat extra inspiratie krijgt en je hier direct mee aan de slag kunt gaan. Want hoe leuk is het, dat jij vanavond een volledig gerecht kunt klaarmaken in de Airfryer?

Aardappelen

Het grote voordeel is, zoals we al hierboven al reeds hebben benoemd, is dat je er werkelijk bijna alles in kunt klaarmaken. Zo kun je dus ook je aardappelen in de Airfryer doen. Allerlei verschillende aardappelproducten afkomstig uit je vriezer behoren tot de mogelijkheden. Het grote voordeel is, dat je in tegenstelling tot in een frituurpan alles bevroren kunt bereiden. Omdat het een hetelucht circulatie betreft, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en zal het eindproduct er kwalitatief niet anders door smaken. Wil jij weten welke voordelen een Airfryer nog meer heeft, neem dan eens een kijkje op 5top. Hier vind je namelijk niet alleen alles over de Airfryer, maar over tal van andere interessante producten, zoals een stofzuiger, tandenborstel en nog veel meer.

Broodjes

Misschien nog wel het meest praktische aan een Airfryer, is dat je er ook gewoon broodjes in kunt afbakken. Waar je met een oven toch altijd te maken hebt met het feit dat deze moet worden voorverwarmd. Bij een Airfryer moet dat natuurlijk ook, alleen gaat dit vele malen sneller. Zo kun je zelfs binnen enkele minuten al genieten van een vers afgebakken broodje. Wel is het goed te weten dat je natuurlijk in een oven veel meer ruimte hebt, dus of het voor een paasbrunch met de familie een hele verstandige keuze is, dat valt nog maar te bezien.