Rabocup Noord Drenthe
Image default
Eten en drinken

Catering uit Hengelo boeken online

Catering in Hengelo betekent vers, voordelig en heerlijk eten. Maar voor al ook veel gemak. Het nieuwe catering bedrijf uit Hengelo is een jong en veelzijdig cateringbedrijf. Ze kunnen verschillende vormen van catering verzorgen voor u, bij u op locatie of op elke gewenste locatie die u wilt.

 

Grootste pluspunt

Het grootste pluspunt of specialiteit van catering uit Hengelo is de buffet catering. Ze bieden diverse buffetten aan en vooral de opmaak en manier waarom ze de buffetten uitserveren is een feest. Het is ideaal voor een feestje. Ze hebben een grote variëteit in diverse soorten buffetten. Dit loopt uit een van een Hollands stamppot buffet tot Mediterrane en Aziatische gerechten. Het huren van het  catering bedrijf Hengelo is een goed idee al u iets te vieren heeft, bijvoorbeeld voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met het team van catering Hengelo welk buffet u wilt afnemen. Daarna verzorgt catering Hengelo het gehele buffet. Van de gerechten tot warmhoudplaat, servies en bestek. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten en alles tot op de laatste kruimel opeten.

Andere vormen catering

 Daarnaast kunt u bij catering uit Hengelo ook terecht voor de catering van een lunch. Bijvoorbeeld als u relaties op bezoekt heeft op uw kantoor en u wilt een luxe lunch laten bezorgen. Ook hier is weer gekozen voor veel gemak. U kunt de lunch online bestellen via de website. Wordt de bedrijfslunch vóór 10:00 uur besteld, dan bezorgt catering uit Hengelo deze om 13.00 uur bij u op kantoor. Ook hier geldt weer dat deze geheel compleet met servies en bestek wordt geleverd. Met catering uit Hengelo heeft u voor de lunch ook weer keuze uit vele lunchgerechten. Van belegde broodjes, salades en soep en warme gerechten. Ook met catering Hengelo heeft u een goed verzorgde lunch.