Rabocup Noord Drenthe
Image default
Eten en drinken

Vind de lekkerste recepten online om een quiche te maken

Vind jij het heerlijk om een huisgemaakte quiche te bereiden en wil je graag eens een quiche maken met andere ingrediënten dan je normaal gesproken doet? Wanneer je op zoek bent naar nieuwe recepten kun je goed terecht op de website van Tante Fanny. Je kent het merk misschien wel van de handige verse pizza-, taart- en quiche bodems die je kant-en-klaar in de supermarkt koopt. Bij Tante Fanny vind je naast goede deegproducten ook tal van heerlijke recepten voor het maken van quiche, het beleggen van pizza en het bereiden van lekkere partysnacks en borrelhapjes.

Verras je gasten met een hartige taart

Een quiche doet het goed op feestjes en andere gezellige momenten van samenzijn. Wil je jouw gasten verrassen met een huisgemaakte quiche dan kun je kiezen uit ontzettend veel lekkere variaties. Serveer een quiche met asperges, een champignon quiche met geitenkaas of een pompoentaart met ricotta. Recepten voor het maken van een verrassende quiche vind je in overvloed op de website van Tante Fanny. Kies voor de variant die jou het meeste aanspreekt en trakteer vrienden en familie tijdens een volgend feestje op jouw zelfgemaakte creatie.

Zelf pizza beleggen

Net als met quiches kun je ook met het zelf pizza’s maken eindeloos variëren met ingrediënten. Of je nu je pizza graag wilt beleggen met vlees, vis, groenten, kaas of verrassende combinaties, bij Tante Fanny vind je passende recepten. Blader online eens door de mogelijkheden en laat je inspireren. Of zoek op jouw favoriete ingrediënt dat op je pizza zeker niet mag ontbreken en laat je verassen door een nieuw gevonden recept. Zelf je pizza beleggen en bakken wordt helemaal gemakkelijk met één van de verse pizzadegen op rol van Tante Fanny. Kies bijvoorbeeld voor pizzadeeg met lekkere Italiaanse saus of een spelt-pizzadeeg voor een pizzabodem met een lekkere nootachtige smaak.