Rabocup Noord Drenthe
Image default
Financieel

Koop ether met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

U hebt dus besloten dat u de ether wilt kopen met een creditcard of bankoverschrijving en u moet weten waar te gaan. U hebt twee opties als het gaat om het kopen van E-ether met een bankoverschrijving of een creditcard. En terwijl deze methoden beide veilig zijn, komt de keuze uiteindelijk naar uw persoonlijke voorkeur. Wanneer u een of de ander gebruikt, voert u fondsen over naar uw eigen privésleutel, waar alleen toegang tot heeft. Hier is hoe je het gaat.

 

Allereerst moeten we hier naar de grote foto kijken en overwegen waar je hiermee mee gaat. Als u geld overdraagt van een account op uw bank, zou de beste optie voor u zijn om uw Banks-website of een filiaal te gebruiken dat u onlangs hebt geopend. Hiermee kunt u gemakkelijk voor de transactie zorgen en het geld zo snel mogelijk ontvangen. Als u fondsen van uw creditcard overbrengt, kan het proces een beetje ingewikkelder worden, maar het kan gedaan worden door met de vertegenwoordiger van de klantenservice te spreken bij het bedrijf dat uw creditcard verwerkt.

 

Beide opties zijn zeer veilig, dus alles waar je op moet focussen op dit moment krijgt je privé-sleutel of code.

Zodra dit wordt ontvangen door de Ethiopische uitwisseling, zal het de transactie met uw privésleutel decoderen. Dit is uiterst belangrijk omdat je geld uit je eigen zak zult nemen. En hoewel het veilig is, onthoud dan dat u nog steeds volledige controle hebt over de fondsen. Dus als u besluit om de transactie te annuleren, zult u geen problemen hebben, omdat er geen privésleutel is om de transactie te decoderen.

 

De meest populaire transactiewijze is via de creditcard, maar dit is ook de minst veilige manier om ether naar Ethopia te verzenden. Telkens wanneer u een groot aantal geld met een creditcard doet, neemt u het risico op fraude toe. Als u ervoor kiest om een bankoverschrijving te gebruiken om ether naar Ethopia te verzenden, verhoogt u het risico nog meer. Banken zullen hiervoor zeer hoge kosten in rekening brengen, maar er is geen andere optie. Als u een bankoverschrijving wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u Ether naar een geldig en actief eth-adres verzendt.

 

Een andere optie is om een PayPal-account te gebruiken.

Dit werkt net als een bank, in die zin dat u de fondsen van uw PayPal-account kunt aftrekken. Helaas zijn er enkele mensen die deze methode hebben gebruikt om te profiteren van anderen. Als u een creditcard gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u een verificatiecode hebt. U mag nooit uw creditcard- of debetkaartinformatie naar iemand via internet verzenden. Zelfs als ze beweren een PayPal-rekening te hebben, betekent dit dat ze uw informatie voor hun eigen doeleinden gebruiken en u kunt zorgen voor ernstige vertakkingen.

 

De veiligste manier om te kopen met munten is om bitcoins te gebruiken. Met Bitcoins hoef je je geen zorgen te maken over het overbrengen van fondsen naar een adres waar je geen toegang tot hebt. Ook, met bitcoins, kunt u alle transacties in het donker uitvoeren. Transacties kunnen anoniem plaatsvinden, daarom ontvangt u waarschijnlijk een veilige transactie.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl