Rabocup Noord Drenthe
Image default
Relatie

Wat is je relatie waard?

Wat is je relatie waard?

Een vraag die je aan veel koppels kunt stellen die in een mindere periode van hun relatie belanden. Heeft de relatie nog wel zin? Als je werkelijk aan je relatie wilt bouwen, dan is een bedrag van € 15,- per maand gedurende een periode van een jaar absoluut een zinnige uitgave. Zo denken ze er ook over bij Jouw Liefde de online relatietherapie die is gebaseerd op EFT en bewustzijn inzichten.

Is je relatie geen € 125 per jaar waard, dan kun je er beter direct mee stoppen. Vind je dit jammer, dan is Jouw Liefde manier om er samen uit te komen. Het grote voordeel is dat je volledig online aan de slag kunt gaan, zonder dat je fysiek naar een relatietherapeut toe moet gaan. In de praktijk hebben ze door corona lange wachtlijsten en waarom zou je langer wachten? Je wilt vandaag nog aan de slag, want hoe eerder jullie de relatie weer op orde hebben des te gelukkiger ben je. Als je gelukkig bent gaat alles veel gemakkelijker in het leven dus ga je relatietherapie zelf doen.

Hoe werkt het?

Aan de hand van 13 stappen ga je kijken naar jezelf, je partner en je relatie. Door grond te werk te gaan komen alle pijnpunten in de relatie op tafel tijdens de partnergesprekken. In deze gesprekken kun je zonder oordelen je wensen en verwachtingen bespreken met je partner. Dit vraagt discipline, want het gaat erom dat jij je partner laat uitspreken. 

Succes?

Het succes hangt af van de diepgang die je kunt leggen in het volgen van de therapie. En hoe bijzonder het ook klinkt, het kan zijn dat jullie uiteindelijk besluiten om toch uit elkaar te gaan. Het mooie is dat jullie hier op een volwassen manier een conclusie leren trekken. Dat zorgt ervoor dat je achteraf vriendschappelijk met elkaar om kunt gaan, wat zeker prettig is al er kinderen zijn. En de winst is dat je in een nieuwe relatie weet waar je valkuilen zitten.

Ook deze ontvangt linkbuilding service van Score

https://www.aboutyourlove.nl