Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie voor al uw groepsbijeenkomsten

Het is niet altijd gemakkelijk om een geschikte en bijzondere groepsaccommodatie te vinden die aan al uw eisen voldoet. Het moet goed bereikbaar zijn, weerbestendig (met het Nederlandse klimaat geen overbodige luxe) en de sfeer moet geschikt zijn voor zowel formele bijeenkomsten als informele bijeenkomsten. Bij voorkeur is het ook geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten, zoals bedrijfsuitjes met overnachting. Bovendien is het fijn als de organisatie u uit handen genomen wordt. Een bijzondere groepsaccommodatie die hieraan voldoet, zal zorgen voor een plezierige belevenis voor alle mensen (oud en jong). Of het nu gaat om een zakelijke management dag, een heisessie of een vergaderdag enerzijds, of een meer informele activiteit zoals een bruiloft, een familiefeest, een jubileum of een kinderfeest.

Deze bijzondere groepsaccommodatie voldoet aan alle wensen

Zeker in een tijd waarin veel mensen verwend zijn en vaak al speciale ervaringen hebben, valt het niet mee om met iets te komen wat voor nieuwe ervaringen, en daarmee voor inspiratie, zorgt. Wilt u bijvoorbeeld uw zakelijke besprekingen, teambuilding, heisessies en bedrijfsuitjes met overnachting duidelijk een extra dimensie meegeven en mensen uit hun comfortzone laten bewegen, zonder het meteen in extremen te willen zoeken? Dan zijn de geschikte locaties dun gezaaid. Maar met de Westernboerderij heeft u zo’n bijzondere groepsaccommodatie te pakken. Met sfeervolle binnen- en buitenlocaties en een veelheid aan spannende en plezierige georganiseerde activiteiten, is het een unieke plek.

Maak ongedwongen plezier met uw collega’s, vrienden of familie

Ook als u niet zakelijk, maar juist privé op zoek bent naar een bijzondere groepsaccommodatie bent u bij de Westernboerderij aan het juiste adres. Door de veelheid aan gezellige, spannende en speciale binnen- en buitenactiviteiten die hier worden georganiseerd, is het elke dag feest. Ponyrijden, zelfstandig het stoere speelfort beklimmen, een scootertocht maken of buksschieten; dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Bij de Westernboerderij zit u dus niet alleen goed voor een bedrijfsuitje met overnachting, maar ook voor een familie- of vriendenuitje. Een ding is zeker: elk feest, jubileum, familiedag of bedrijfsuitje wordt een succes op de Westernboerderij.