Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vakantie

Vastgoed investeren is een slimme zet

In vastgoed investeren is tegenwoordig een populaire manier om nog wat uit uw spaargeld te halen. De rente op sparen is tegenwoordig zo laag dat er geen baat bij is om uw gespaarde geld stoffig te laten worden op de bank. In vastgoed investeren is een goede optie om uw vermogen verder te laten groeien. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u uw gespaarde geld (deels) investeren in een vakantiewoning op één van de vele locaties van Center Parcs. Vastgoed investeren bij dit sterke merk garandeert u van een jarenlang vast rendement en een vast inkomen. Wie wil dat nou niet?

Waarom vastgoed investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Er zijn meerdere redenen waarom vastgoed investeren bij Center Parcs een uitstekend idee is. Ten eerste biedt Center Parcs Vastgoed u 50 jaar aan kennis en ervaring aan en staan ze tot uw dienst bij het kopen, onderhouden en verkopen van uw vakantiewoning op Center Parcs. Deze professionele begeleiding tijdens het aankoop- en verkoopproces is uniek in zijn soort. Daarnaast biedt Center Parcs u een langdurig huurcontract van wel 15 jaar (verschilt soms per land en per park) en ontvangt u gegarandeerd elk kwartaal een overeengekomen bedrag aan huur. Ongeacht de bezetting of het seizoen, dit bedrag staat vast in een huurcontract dat Center Parcs u biedt. Zorgeloos beheer en onderhoud is als laatste ook onderdeel van particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed.

Redenen om als particulier te beleggen in vastgoed

Als particulier beleggen in vastgoed is voor veel mensen een project met een hoge drempel. Veel particulieren weten niet veel af van particulier beleggen in vastgoed en kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken. Bij Center Parcs Vastgoed worden alle moeilijke taken van u overgenomen zodat u zorgeloos en met zekerheid kunt beleggen. Tijdens de 15 jaar van uw huurovereenkomst verzorgt Center Parcs het onderhoud en alle dagelijkse zaken van uw woning. Als u wilt verkopen, wordt u ook weer volledig begeleid en kunt u rekenen op een netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers in meerdere landen. Kortom, neem een kijkje in de mogelijkheden van particulier beleggen in vastgoed!

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/