Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Brievenbus Cadeau

Een nieuw perfect cadeau per post is een brievenbus taartje van brievenbusbanket.nl. Brievenbusbanket.nl heeft de brievenbustaart zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Een groot voordeel van een brievenbus zending is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te zijn om het pakketje aan te nemen van de bezorgdienst en hierdoor kan de ontvanger dus ook makkelijker verrast worden door een heerlijk brievenbus taartje als brievenbus cadeau op de deurmat. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten taart door de brievenbus.

Maak uw keuze uit een:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket,
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

Ook is er de mogelijkheid om meerdere soorten brievenbustaart in hetzelfde doosje dat door de brievenbus past te bestellen, zoek uw gebak box uit op brievenbusbanket.nl. Tijdens speciale feestmaanden of in bijvoorbeeld de zomer periode heeft brievenbusbanket.nl ook nog specials buiten de reguliere taart door de brievenbus om, houdt hiervoor de socials en website van brievenbusbanket.nl goed in de gaten.

Zakelijk

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grotere zakelijke orders.

Uw personeel of collega’s werken waarschijnlijk al een langere tijd thuis in verband met de maatregelen, hierdoor valt een groot sociaal deel van de werkplek totaal weg en kan het af en toe behoorlijk eenzaam zijn achter de computer aan de eettafel thuis. Bij brievenbusbanket.nl besteld u als werkgever of manager een heerlijk brievenbus taartje voor uw personeel of collega’s dat met persoonlijke boodschap thuis bij de ontvanger wordt afgeleverd. Hierdoor kunt u toch op afstand inspireren en een hart onder de riem steken in deze vreemde tijden.

Ook relatiegeschenken kunt u gemakkelijk bestellen bij brievenbusbanket.nl. In plaats van het klassieke pen met logo cadeautje verstuurd u vanaf nu een modern relatiegeschenk in eventueel zelfs uw eigen huisstijl waardoor het brievenbuscadeau nog meer impact geeft op de ontvanger. Voor de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl, deze zullen binnen twee uur antwoorden en gaan samen met u overleggen welk pakket het beste bij uw wensen past. Hierna krijgt u een vrijblijvende offerte op maat opgestuurd.

https://www.brievenbusbanket.nl/

Gerelateerde artikelen

Fysio Hoogland van zeeinbeweging.nl staat garant voor een goed bewegingsapparaat

Gebruik wasbare luiers als je een baby hebt met een gevoelige huid

De voor- en nadelen van de online slager