Rabocup Noord Drenthe
Image default
Beauty en verzorging

COSRX Snail Mucin

Hoe lang duurt het voordat Snail Mucin werkt?

Naarmate we ouder worden, krijgt onze huid te lijden. Rimpels, fijne lijntjes en verslapping ontstaan op de meest blootgestelde delen van ons lichaam – ons gezicht. Daarom wil je graag alles proberen wat je huid er glad en soepel uit laat zien. Slakkenslijm biedt anti-rimpel en verstevigende voordelen, ondersteuning van het immuunsysteem, vermindering van oxidatieve stress en meer voordelen die wetenschappers nog maar net zijn beginnen te bestuderen.

Waarom is slakkenmucine goed voor de huid?

Slakkenslijm is een kleverige substantie uit slakkenhuizen die wordt gebruikt in hoogwaardige huidproducten om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen, de teint van de huid te egaliseren, acne te behandelen en irritatie te verzachten. Hoe gemakkelijk is het te gebruiken? Na het reinigen van uw gezicht ’s avonds, brengt u een paar druppels van het serum aan op uw schone handpalm, vingers en onderarmen en wrijft u het met ronddraaiende bewegingen in.

Welke huidverzorgingsproducten voor slakkenmucine zijn het beste?

Huidverzorgingsproducten die slakkenslijm bevatten zijn een populaire huidverzorgingstrend in Korea, en duiken sinds kort ook op in westerse schoonheidswinkels. Slakkenslijm zou veel helende eigenschappen hebben en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Dit artikel bevat 5 van de beste slakkenslijmproducten voor huidverzorging. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence heeft A-list ingrediënten, waaronder 96% slakkenslijm en 0% irriterende ingrediënten. Recensenten zijn positief over de hydraterende, gladmakende en verstevigende effecten van dit serum op acne littekens en rimpels.

Waarom een ​​dermatoloog slakkenslijm in huidverzorging goedkeurt?

Laten we duidelijk zijn: het idee om slakkenslijm op je huid te smeren lijkt misschien een beetje vies, en eerlijk gezegd, behoorlijk verontrustend. Maar laat je niet misleiden door de slijmerige naam – de nieuwste rage op het gebied van huidverzorging gaat niet echt over slakken, maar over een afgeleide van hun mucine. Dat is een kleverige stof die de weekdieren helpt vochtig te blijven terwijl ze voortkruipen, en sporen van slijm achterlaat. COSRX snail mucin is eigenlijk een mengsel van proteïnen, glycolzuren en antioxidanten dat in wezen huidbevochtigende eigenschappen heeft en roodheid en zwelling helpt te verminderen die gepaard gaan met acne-uitbraken.

https://kocosmo.nl/