Rabocup Noord Drenthe
Image default
Beauty en verzorging

Rijstwater wordt al eeuwen gebruikt om krullen te laten stralen

Aziatische vrouwen hebben vaak haar om jaloers op te zijn: dik, sterk, glanzend en donkerbruin of zwart haar dat er gelukkig uitziet. In dit gedeelte van de wereld hoort de verzorging van het haar bij de alledaagse bezigheden. Gefermenteerd rijstwater is een eeuwenoud geheim dat deze vrouwen helpt bij het behouden van zulk prachtig haar. Rice Up! Rijstwater heeft dit product bij ons op de markt gebracht omdat het enkel voordelen heeft, voor steil, krullen of kroeshaar.

Een natuurlijk product boordevol voedingsstoffen

Gefermenteerd rijstwater bevat een hele serie B- en andere vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze aminozuren hebben een direct effect op de haarschubben die de oppervlakte van onze haren vormen. Als je haarschubben goed werken, is de porositeit van je haren hoog, waardoor je haar gemakkelijk water kan opnemen – rijstwater vergroot dus de veerkracht van je krullen. De proteïnes uit gefermenteerd rijstwater helpen om deze schubben gezond te houden of ze te herstellen na schade door bijvoorbeeld blonderen of het gebruik van een stijltang.

Vitamines en mineralen zorgen voor de groei van gezond haar

Je haar groeit in zogenaamde haarzakjes. Dat zijn holtes in de onderlaag van je hoofdhuid waar veel bloedvaten in zitten. Vanuit het bloed worden voedingsstoffen opgenomen die in het haarzakje omgezet worden in haar. Dit haar schuift langzaam op, waardoor het naar buiten groeit. Voor haargroei zijn een hele reeks aminozuren, vitamines en mineralen nodig. De meeste daarvan bevinden zich ook in rijstwater. Je hoofdhuid kan dit uit het rijstwater opnemen en direct omzetten in dikke, vitale krullen of steile haren.

Bestel je rijstwater gemakkelijk online

Op de website van Rice Up! Rijstwater vind je nog veel meer informatie over de werking van hun product. Daarnaast kun je er verschillende essentiële oliën bestellen die je kunt mengen met het rijstwater om een optimaal effect voor je krullen te bereiken. Alle bestellingen komen binnen een paar dagen bij jou thuis aan.

Gerelateerde artikelen

Laat uw nagels zorgvuldig verzorgen bij deze nagelsalon in Den Haag

Deze kapsalon in Den Haag verzorgt uw haar tot in de puntjes

Koreaanse gezichtsverzorging: de mythe van vettige huid ontkracht!