Rabocup Noord Drenthe
Image default
Bedrijven

De beste attributen voor glanzende glazen

Laat uw ramen blinken

Bent u een bedrijf van glazenwassers of heeft u thuis veel ramen die u zelf wilt onderhouden? Door gebruik te maken van hoogwaardige attributen, kunt u uw glazen doen blinken als nieuw. Het is namelijk niet altijd even eenvoudig om aan alle hoekjes en kantjes te geraken. Bij Telewash Winkel vindt u gelukkig alles wat u nodig heeft.

Telescoopsteel

Een van de belangrijkste tools om uw glazen schoon te krijgen, is de telescoopsteel. Uit het ruime assortiment van Telewash Winkel, vindt u zowel traditionele als moderne telewash stelen. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes, tot wel 20 meter lang. Bij de moderne telescoopstelen kunt u dankzij de bijhorende steelslang de ramen op elke hoogte natmaken. Met de passende opzetborstels en t-bars krijgt u deze dan schoongeborsteld. In dit gespecialiseerde aanbod vindt u onder andere hogedruk telescoopstelen, ware lichtgewichten en nog veel meer. Elke telescoopsteel wordt geleverd met waterslang, hoekadapter, steelslang en rectus 21 steeknippel.

Osmose

Het is belangrijk om met zuiver water te kunnen werken voor een optimaal resultaat. Dankzij de inventieve osmosesystemen, wordt uw water ter plekke gereinigd. Dit systeem van osmose zet een hoge druk op het water en perst dit water vervolgens door een half doorlatend membraan. Enkel de zuivere waterdeeltjes geraken doorheen het membraan, waardoor uw water volledig gereinigd is. Doordat dit toestel enkel stroom nodig heeft, is dit ontzettend eenvoudig en voordelig in gebruik. Om water bij te vullen, kunt u gebruik maken van vulpistolen of een harsfles. Voor grote opdrachten kunt u buffertanks tot wel 10.000 liter gebruiken, maar er bestaan ook kleine osmosesystemen, die zich perfect lenen voor thuisgebruik.

Veel expertise

Telewash Winkel bouwde reeds een jarenlange expertise op. Door enkel samen te werken met specialisten, staat dit bedrijf in voor de beste service. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, kunt u zich beroepen op hun deskundige knowhow. Overigens werkt Telewash Winkel met een zeer snelle en voordelige levering. Bij producten vanaf €100 betaalt u namelijk geen extra leveringskosten meer.

https://www.telewashwinkel.nl/