Rabocup Noord Drenthe
Image default
Zakelijk

Social in goede handen bij Your Business Online

Adverteren op LinkedIn kan snel veel nieuwe mogelijkheden bieden. Denk aan meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet. Het sociale medium LinkedIn is bij uitstek geschikt om zakelijk contact te onderhouden. In tegenstelling tot de meer persoonlijke media Facebook en Instagram gaat het op LinkedIn puur om de business. Een advertentie op LinkedIn is in diverse vormen te gieten. Hier volgen enkele mogelijkheden.

De meest recente optie is die van retargeting door de LinkedIn Insight pixel op de site te plaatsen. Het wordt mogelijk conversies van bepaalde campagnes te meten en daarmee onder meer de return on investment helder te krijgen.

Een advertentie in het nieuwsoverzicht kan al jaren en blijft populair. Waarom? Tussen interessante, actuele berichten -en in dezelfde opmaak- kan jouw advertentie op de nodige aandacht rekenen. Tekst kan hierbij aangevuld worden met foto’s en links.

Basic tekstadvertenties worden ook nog steeds veelvuldig ingezet. Extra zichtbaarheid is gegarandeerd! Aan een zogenoemde lead-advertentie hangt een prijskaartje, maar de effectiviteit is bewezen. Bij deze ad krijgt de doelgroep die jij aanwijst een melding/mailtje dat er een nieuw LinkedIn-bericht is. 

Social Media beheer uitbesteden

Als je je handen vol hebt aan het runnen van je bedrijf is Facebook uitbesteden wellicht een goed idee. Social media marketing bureau Your Business Online beheert voor veel grote en kleine ondernemingen de Facebookpagina’s. Het bijhouden van social media is voor Your Business Online dagelijks werk. Het team is op de hoogte van de nieuwste trends. Er zijn directe lijntjes met de social media zelf. De ervaring is groot en daardoor is duidelijk wat op welk medium goed werkt en vooral ook wat niet. LinkenIn is nu eenmaal geen Facebook. Instagram is geen Twitter. En YouTube is geen Whatsapp. Het is ook maar de vraag of het verstandig is ze allemaal in te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met Your business Online!

 

https://www.yourbusinessonline.nl