Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

Fysio Hoogland van zeeinbeweging.nl staat garant voor een goed bewegingsapparaat

Bij Fysio Hoogland Zee in Beweging weet je zeker dat er echt wordt gewerkt aan je herstel en zeeinbeweging.nl is dan ook de weg naar een voorspoedig herstel. Je lichaam is opgebouwd vanuit verschillende groepen. Dan kan je denken aan gewrichten of aan bijvoorbeeld spiergroepen. Hoe je lichaam zich volgroeit is bij iedereen anders en er kan bij iedereen ook iedere dag weer wat anders gebeuren wat er voor zorgt dat je last krijgt van een bepaald onderdeel van je lichaam. Vaak gaat het om twee eerder genoemde zaken, de gewrichten en de spieren. Deze staan met elkaar in verbinding en het kan allebei behoorlijk veel pijn veroorzaken. Vaak weet je niet goedwaar de pijn die je ervaart vandaan komt maar weet je wel dat je wil dat dit zo snel mogelijk weer verdwijnt. Vaak denken mensen dat het allemaal zo weer  overgaat en in veel van de gevallen is dat ook zo, maar er zitten natuurlijk ook gevallen bij die toch vragen om een diepere behandeling om te zorgen dat alles pijn die er wordt ervaren toch wordt opgeheven. Een tip van de Fysio Hoogland is dan ook om niet te lang met je klachten te blijven rondlopen, omdat het alleen maar zorgt voor veel pijn en frustratie, terwijl je hier ook snel kan zorgen voor een goed herstel.  

Wees op tijd

Daarnaast zegt Fysio Hoogland van zeeinbeweging.nl ook dat het slim is om vroegtijdig aan te geven bij de therapeut dat je last hebt, omdat je het dan zelf nier erger maakt dan dat het al is, maar juist ervoor zorgt dat het minder wordt en je de schade hiermee kan beperken. Wees dus niet eigenwijs en maak snel een afspraak, zodat je minder lang de tijd nodig hebt om te kunnen herstellen. Een lichaam doet helaas niet altijd wat je ervan vraagt en het kan dus, zoals eerder ook al aangegeven, zomaar iedere dag misgaan en gebeuren dat je last krijgt van een bepaald deel van je lichaam. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je aan het sporten bent en een verkeerde beweging maakt, maar dat kan ook rusten op bijvoorbeeld een langere periode waarin je een verkeerde houding hebt aangenomen tijdens het werken, het zitten en / of het liggen. Daarbij dien je dan naar de therapeut te gaan om te zorgen dat alles weer op een juiste manier wordt aangepakt en je ook daadwerkelijk een goede behandeling ondergaat.  

Klachten

Wanneer je met je klachten bij Fysio Hoogland terecht komt zal er een therapeut aan je worden aangewezen die ervoor zorgt dat alles voor je wordt aangepakt. Dat betekent dat er wordt gekeken naar de huidige situatie en de behandelmethode die hieraan gekoppeld kan worden. Afhankelijk van je situatie stelt men bij Fysio Hoogland dan een behandelplan voor je op om te gaan herstellen. Dat kan een aantal manieren betreffen. Vaak worden de eerste klachten al direct aan de behandeltafel in de behandelkamer verholpen of aangepakt. Dat kan een aantal behandelingen duren, waarna je vaak aan het trainen gaat om te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals gebeurt of waar je aan je herstel werkt. Wij kunnen fysiotherapie of hypnotherapie inzetten. Bij bijvoorbeeld een revalidatie is het trainen met een expert van Fysio Hoogland erg effectief en wordt er dan dus ook een heel handige manier bedacht om dit te kunnen bereiken. De experts gaan tot het gaatje om je te helpen.