Rabocup Noord Drenthe
Image default
Onderwijs

CKVworkshop in het onderwijs

CKVworkshop in het onderwijs

Een CKVworkshop in het onderwijs is een perfecte toevoeging aan het ckv-programma op een middelbare school. Tijdens een CKVworkshop leren de leerlingen verschillende disciplines kennen door deze uit te voeren, door de leerlingen uit te dagen hier actief mee bezig te gaan. Een CKVworkshop hangt qua inhoud volledig af van de wens van de klant. CKVdag heeft een breed aanbod aan CKVworkshop maar kan deze nog altijd aanpassen wanneer de wens van de klant hierom vraagt. De workshop van CKVdag kunnen op verschillende manier worden uitvoerd, dit kan namelijk fysiek, online of hybride. 

Een fysieke workshop is er eentje zoals we die kennen, de workshopdocent komt naar de school toe en geeft de workshop. Een online workshop is er eentje waarbij de docent en de leerlingen digitaal aanwezig zijn bij de workshop, vaak via zoom of Google hangouts. Tijdens deze workshops geeft de docent de workshopinstructies door via de computer en voeren de leerlingen deze zelf in hun huis uit. Een hybride workshop zit net weer wat anders in elkaar, bij deze workshop is alleen de workshopdocent online aanwezig en zijn de leerlingen fysiek aanwezig op de schoollocatie. Bij deze workshop geeft de workshopdocent de instructies via het digibord of een televisie en wordt de workshop fysiek begeleid door een docent van de school zelf. De workshopdocent ziet thuis via zijn of haar eigen beeldschem de leerlingen en kan met ze in gesprek gaan. 

Hybride workshop op school

CKVdag heeft verschillende workshops in het aanbod die hybride kunnen worden uitgevoerd. De organisatie hiervan wordt volledig op afstand uitgevoerd, in principe kan het volledige proces online verlopen als de klant dit wenst. CKVdag zet altijd de beste en meest professionele workshopdocenten in, hiermee garanderen zij altijd workshops te leveren die van hoge kwaliteit zijn, de leerlingen zullen altijd veel kunnen leren. 

https://ckvdag.nl

Gerelateerde artikelen

Goede zithouding dankzij ergonomische schoolmeubels

CKVdag op school

Workshops op school: zonder meer een verrijking