Rabocup Noord Drenthe
Image default
Sport

Op zoek naar een crossfit rack?

Bij Fitribution vindt u het professionele crossfit rack waar u naar op zoek bent. Crossfit is een trainingsmethode van fitness waarbij onder andere gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek worden samengevoegd tot één trainingsvorm. Functionele oefeningen worden hierbij zo vaak en zo snel mogelijk uitgevoerd. Spieren kweken is niet het hoofddoel maar wel zeer goed mogelijk in combinatie met een gezonde leefstijl en toewijding. Een crossfit rack is een accessoire dat vaak bij Crossfit gebruikt wordt en in combinatie met andere materialen een essentieel onderdeel vormt binnen de workout routine.

Verschillende mogelijkheden

Bij Fitribution vindt u twee soorten crossfit racks, namelijk de Crossfit Pull Up bar en een Half Rack. De Crossfit Pull Up Bar is een accessoire dat u aan de muur bevestigt een waarmee u meerdere oefeningen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan knee raises, pull ups, chin ups, toes to bar, en leg raises. U traint dus niet alleen uw armspieren maar ook de buikspieren en beenspieren. Daarnaast is de Crossfit Pull Up bar de ideale grootte om in huis te halen. Eventueel kan het ook nog uitgebreid worde met meerdere naast elkaar. Ook geschikt voor kleinere ruimte is een Half Rack. Dit multifunctionele rack is onder andere uitermate geschikt voor oefeningen zoals bench press, squats, en rows.

Fitribution

Fitribution is een leverancier in professionele fitness accessoires. Naast een crossfit rack vindt u natuurlijk ook nog vele andere fitness apparaten en toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, kabelaccessoires, rigs, en spullen voor Aerobics en Functional. Daarnaast is er ook nog de optie voor tweedehands professionele accessoires. Of u nou een fitnessfanaat, sportschoolhouder of personal trainer bent, u zult bij Fitribution een ruim assortiment aan fitness spullen vinden van de beste kwaliteit. Het leuke is dat als u bijvoorbeeld een crossfit rack zoekt, deze dan aangevuld kan worden met andere accessoires om alles helemaal naar eigen smaak in te richten.

https://www.fitribution.com/

Gerelateerde artikelen

Schaf CBD voor sporters aan en ga aan de slag met je gezonde leefstijl

Fitness Nijmegen: nu nog belangrijker dan ooit!

Sportvoeding: do’s en dont’s