Rabocup Noord Drenthe
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken creme kopen? Hier moet je op letten | Skinlight

Heb je last van vervelende pigmentvlekken? Dan kan dit zeer frustrerend zijn, vooral als die vlekken zich op zeer zichtbare plaatsen bevinden zoals bij je bovenlip. Pigmentvlekken bovenlip kunnen voor veel onzekerheid zorgen omdat het kan lijken alsof je een snor hebt terwijl dit helemaal niet zo is. gelukkig hoef je daar niet mee te blijven rondlopen en zijn hier wel oplossingen voor. Zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken crèmes. Wil je een pigmentvlekken creme kopen, dan kan je hier vinden waar je op moet letten.

 

Pigmentvlekken verwijderen

Bij het aankopen van een crème voor pigmentvlekken kan je met een aantal dingen rekening houden. Belangrijk om te weten is dat er verschillende pigmentvlekken cremes bestaan. Zo zijn er crèmes die een maskerende werking hebben en de vlekken dus eigenlijk gewoon wat camoufleren en verminderen. Hier kan je al perfect tevreden mee zijn maar er zijn ook crèmes die actief de strijd met de vlekken aangaan. Deze crèmes dringen tot diep in de huid door en zullen je pigmentvlekken effectief verwijderen. Wil je echt van je pigmentvlekken bovenlip af? Dan is het aan te raden om voor zo’n crème te kiezen.

 

Skinlight ervaringen

Een voorbeeld van zo’n pigmentvlekken crème is Skinlight. Het grootste voordeel aan Skinlight is dat het om een natuurlijke crème gaat die dus bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Bovendien heeft die een neutrale PH waarde. Dit maakt dus dat je Skinlight ook kan gebruiken voor de gevoelige huid en de gevoelige plaatsen. Een bijkomend voordeel is dat je lang met deze crème toekomt omdat je telkens maar een kleine dosis nodig hebt. Je hoeft Skinlight maar tot 2 keer per dag op de vlekken aan te brengen en even te laten inwerken. Daarna kan je gerust nog andere hydraterende crèmes gebruiken. Afhankelijk van welk huidtype je hebt, zal je hier na 2 weken toch resultaat van zien. Komen de vlekken terug dan kan het zijn dat je Skinlight als onderhoudskuur zal moeten blijven smeren.

 

Huishoudmiddeltjes

Vind je een pigmentvlekken creme kopen niet zo’n goed idee of heb je dit al geprobeerd? Dan kan je ook nog allerlei huishoudmiddeltjes proberen zoals bijvoorbeeld citroenen. Deze bevatten, zoals geweten, heel veel zuren en die zuren zijn goed om de strijd met deze vervelende vlekken aan te gaan. Wrijf simpelweg je huid in met het sap van een citroen en de bovenste huidlaag zal door het zuur hiervan verwijderd worden. Op die manier worden dus ook je pigmentvlekken verwijderd. Houd er wel rekening mee dat dit een traag proces is, je kan tot 8 weken geduld moeten hebben voor je resultaat zal zien. Zo zie je maar, pigmentvlekken hoeven dus niet van frustrerende aard te zijn en je geraakt er gemakkelijker vanaf dan je denkt!