Rabocup Noord Drenthe
Image default
Sport

Waarom steeds meer sportvissers kiezen voor Fox hengelsport accessoires

Het is opvallend dat steeds meer sportvissers kiezen voor Fox hengelsport accessoires. Maar eigenlijk is deze keuze juist weer niet opvallend, omdat de Fox hengelsport artikelen van uitstekende kwaliteit zijn. Zowel ervaren als beginnende sportvissers kiezen graag voor goede hengels en hulpmiddelen als ze gaan vissen. Hoe beter het materiaal, hoe groter de kans op succes. Of u nu regelmatig uw hengel uitgooit of slechts af en toe langs de waterkant te vinden bent, met de Fox beetmelders, foedralen, haken en hengels weet u zeker dat u goed beslagen ten ijs komt.

Zo maakt u het vissen een stukje gemakkelijker

Er zijn tegenwoordig handige hulpmiddelen verkrijgbaar, onder andere van Fox hengelsport, om het vissen aangenamer te maken. Zo kunt u gebruik maken van Fox beetmelders. Dit handige apparaatje wordt aan de dobber bevestigd en geeft een helder signaal op het moment dat de dobber onder water verdwijnt. Zo hoeft u dus niet voortdurend naar uw lijnen te turen en kunt u de tijd ook gebruiken met lezen of even de ogen sluiten in de zon. Sommige Fox beetmelders hebben een losse ontvanger. Die maakt het mogelijk dat u niet pal naast uw hengel hoeft te zitten om toch het signaal van de beetmelder op te vangen. U kunt op een ontvanger meerdere zenders aansluiten, dit gaat uiteraard draadloos en heeft een bereik tot enkele honderden meters.

Kies voor online bestelgemak voor uw hengelsport artikelen

Wilt u het beste materiaal als u gaat sportvissen? Kies dan voor Fox hengelsport accessoires. Deze bestelt u heel gemakkelijk online bij Eurotackle. Deze hengelsportwinkel biedt een breed assortiment voor iedere sportvisser, zowel beginnend als ervaren. Uw bestelling wordt snel verzonden en heeft u doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis. Heeft u advies nodig dan kunt u contact opnemen met de klantenservice, zij helpen u graag.