Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vakantie

Beleef een fantastische vakantie met uw hond in een waterrijke omgeving

Recreatiepark De Groote Vliet is gelegen in een schitterende groene omgeving. Dit waterrijke gebeid leent zich uitstekend voor lange wandelingen met uw hond. Een ideale vakantiebestemming, waar u een vakantiehuis kunt huren waar honden zijn toegestaan. Op Recreatiepark De Groote Vliet zijn een aantal luxe vakantiebungalows beschikbaar die uitermate geschikt zijn voor honden. Vanuit uw vakantiehuisje loopt u zo de natuur in, waar uw hond op veel plakken niet aangelijnd hoeft te worden. Zo kan hij of zij heerlijk rennen en ravotten. U hoeft hiervoor alleen maar de dijk over te steken en u betreedt de prachtige natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waar u prachtige vogels en andere dieren kunt bewonderen.

Ook op het park is er alle ruimte voor uw hond, want in uw vakantiehuis zijn honden toegestaan

Niet alleen in uw vakantiehuis, maar ook op het park is alles ingericht voor honden, die bijna overal zijn toegestaan. Wel moet uw hond op het park aangelijnd zijn. Natuurlijk hoeft dit niet op uw eigen perceel en op het hondentoilet. Zo kunt u ook op het park met uw hond wandelen. Het belangrijkste is dat u geniet op vakantie met de hond in een waterrijke omgeving, zonder dat andere vakantieparkgasten last van uw hond hebben.

Ga voor de ideale karpervisvakantie naar Noord-Holland

Gaat u graag met de hond op vakantie en houdt u ook van vissen? En probeert u dan het liefst om een grote karper aan de haak te slaan? Ook voor de ideale karpervisvakantie gaat u naar Recreatiepark De Groote Vliet. Voor de visliefhebbers is hier namelijk een karpervisvijver op het park aanwezig en ook in de waterrijke omgeving van het park zijn er goede visstekken. Een aantal van de vakantiehuisjes op het park zijn aan het water gelegen, zodat u alleen maar de deur hoeft uit te stappen om een hengeltje te kunnen uitgooien. Recreatiepark De Groote Vliet is dan ook de ideale bestemming voor een karpervisvakantie.