Rabocup Noord Drenthe
Image default
Sport

Op de fiets met Susy cyclewear

Steeds meer vrouwen kiezen voor de wielersport als favoriete sport en ruilen de sportschool in voor een snelle fiets met bijpassende kleding en schoenen. In de wielerkledingindustrie wordt dit natuurlijk opgemerkt en veel merken komen daarom met vrouwelijke fietskleding op de markt. Helaas blijft die fietskleding nog steeds vrij traditioneel. Er is echter een merk dat absoluut de boventoon voert in fietsmodeland; Susy cyclewear. Super vrouwelijke fietskleding ontworpen door Suzan die zelf jarenlang ervaring opdeed in de modebranche. Sinds 2016 wordt saaie fietskleding voor dames vervangen door hippe dames fietsbroeken en trendy dames fiets shirts in mooie kleuren. Kleuren die goed bij elkaar matchen.

Perfecte pasvorm voor elk figuur

De dames fietskleding van Susy zit als een tweede huid om je lichaam heen en dat is precies wat sportieve vrouwen willen op de fiets. Vooral bij lange ritten moet kleding lekker en comfortabel zitten. Een voorbeeld is het extra lange fiets shirt dat er voor zorgt dat je niet met je rug bloot op de fiets zit. Daarnaast zit in het zeemleer van de fietsbroek een soort schuimstof waardoor wrijving wordt verminderd. Kortom, comfortabel, stijlvol en gemaakt voor de beste fietsprestaties.

Duurzame fietskleding

Alle materialen van Susy dames fietskleding worden ingekocht door Susy zelf. Zij werkt alleen samen met duurzame Europese leveranciers. De kleding voldoet dan ook aan de Europese normen.

Susy Cyclewear online bestellen

Natuurlijk is de fietskleding van Susy online te bestellen via de website. Je bestelling wordt, zodra je betaling gedaan is, binnen 1-3 dagen bezorgd op werkdagen. Ben je na ontvangst van je fietskleding toch niet helemaal tevreden, is de maat of kleur niet goed? Dat is voor Susy geen enkel probleem. Je kunt je fietsbroek of dames fietsshirt binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard wel perfecte staat, dus met aangehechte labels.