Rabocup Noord Drenthe
Image default
Sport

Wedden op de Duitse Bundesliga

Wil jij jouw horizon verbreden en naast of in plaats van onze eigen competitie wedden op een internationale topcompetitie? Dan is de Duitse Bundesliga een perfecte volgende stap. Dit is een prachtige competitie om te volgen. Hier vind je verzorgd en tactisch voetbal van een hoog niveau. Hoewel echt niet alle clubs in de Bundesliga een reputatie hebben die tot over de landsgrenzen reikt, kan men in Duitsland vrijwel niet spreken van kleine clubs. Want zelfs de kleine clubs spelen vaak in een behoorlijk groot stadion en hebben een enorme achterban.

Meer dan Bayern en Dortmund

De Bundesliga is eigenlijk spannender dan men vermoedt. Wie de competitie niet intensief volgt, ziet vooral de alleenheerschappij van Bayern München. Die is er inderdaad al flink wat jaren, maar dat neemt niet weg dat de strijd achter Bayern de afgelopen jaren bijzonder spannend is geweest.

De Duitse Bundesliga barst uit zijn voegen van de historie. En dat het een zeer zware competitie is, blijkt wel uit het feit dat zeer grote clubs zo nu en dan zijn afgezakt naar de lagere regionen van de tabel, of zelfs zijn gedegradeerd. Dat clubs met een klinkende naam als HSV en Schalke 04 moeite hebben om het hoofd boven water te houden, zegt alles over het zeer hoge niveau.

De Bundesliga bestaat natuurlijk niet alleen uit Europese topteams als Bayern en Dortmund, maar dit zijn natuurlijk wel de teams om je vingers bij af te likken. Het is elke keer weer genieten om wereldspitsen als Lewandowski en Haaland in actie te zien. Zo lopen ze op niet veel plekken rond, maar in Duitsland wel.

Wedden bij Weddenopvoetbal.nl

Wil je wedden op de Bundesliga? Dan vind je bij Weddenopvoetbal.be de beste plekken waar dit mogelijk is. Veilig, want alle sites voldoen aan alle wettelijke eisen. 

Bron: Wedden op voetbal